Hvad er et køreteknisk kursus?

Et køreteknisk kursus kan fjerne de dårlige kørselsvaner, man som bilist tilegner sig gennem årene.

Hvad er et køreteknisk kursus hos os?

Hos Køretekniske Kurser skræddersyr vi vores kurser til den enkelte. Vi vil altid starte med en forventningsafstemning sammen med dig, hvor vi i fællesskab planlægger kursets indhold og sammensætning. For at finde frem til de rigtige køretekniske fokusområder vil vi spørge ind til jeres behov samt hvad I kan forvente af os.

Imens vi planlægger kursusprogrammet, vil vi sideløbende aftale, hvilken dag, vi kan mødes på køreteknisk anlæg. Kurset foregår som hovedregel i egen bil, hvilket vi også anbefaler, idet I hermed lærer, hvor grænsen er i netop jeres bil.

Vi udfærdiger en plan for afviklingen af kurset, og selvom vi er blevet enige om et setup og et program for jeres køretekniske kursus, vil det altid være muligt at ændre i det, hvis andet er mere hensigtsmæssigt eller grundet årstiden, at I ønsker mere fokus på køretekniske principper i forhold til det glatte element på banen.

Indenfor samme kursushold kan vi yderligere tilpasse indholdet i forhold til den enkelte, såfremt der er særlige ønsker eller behov og vi kan hele tiden nuancere de køretekniske øvelser på dagen, så alle rammer et højt køreteknisk niveau, når kurset afsluttes.

Når vi mødes på køreteknisk anlæg, vil vi starte dagen med morgenbrød, en kop kaffe og en velkomst. Vi vil stå for en præsentation af det køretekniske program, ligesom vi vil fortælle om vores kompetencer for at kunne stå for jeres køretekniske kursus. Vi har et kort teoretisk oplæg om bl.a. mental køreteknik, men på et køreteknisk kursus vil vi alle gerne i gang med det, som det hele handler om, så vi vil kort gennemgå sikkerhedsreglerne, hvorefter I vil finde jer til rette i jeres køretøjer.

OG SÅ ER JERES KØRETEKNISKE KURSUS I GANG!

I bliver delt op i 2 hold, så I får mest mulig tid og flest mulige gennemkørsler af hver køreteknisk øvelse. 

Inden hver øvelse vil I bliver præsenteret for øvelsens teoretiske grundelementer og hvordan I køreteknisk udfører øvelsen korrekt. Alle kursister har en radio i bilen, så jeres instruktør kan fortælle jer, hvad i bør vide om øvelsen og om jeres præstation – rent køreteknisk. Vi evaluerer hver øvelse inden vi går videre, og hvis det er ønsket vil vi bruge 2 minutter på at nørde køretekniske betegnelser, hvad en skråløbsvinkel er eller alt andet, som vi eller I brænder inde med.

Så er det tid til pause og en kop kaffe, inden vi igen sætter os bag rattet til næste seance.

Når vi har været igennem alle øvelserne, vil vi runde af med en evaluering af dagen.

I forbindelse med afrunding af dagen, vil vi sørger for en let frokost til jer.

Vi håber på at se jer snart på køreteknisk anlæg. Find ideer til netop jeres køretekniske kursus her.

Lars og Christian

NU SKAL JERES KØRETEKNISKE KUNNEN OVERFØRES TIL "DEN VIRKELIGE VERDEN"